Oulun Heinäpään jalkapallohalli rakentuu

 Nord Raudoitus on yhteistyökumppanina useissa projekteissa sekä järjestötoiminnan tukemisessa. Suurena jalkapallointoilijana toimitusjohtajalle, Konsta Lioutkovskille, oli helppo päätös lähteä yhteistyökumppanuuteen paikallisen Oulun Jalkapallohalli Oy:n kanssa. Nord Raudoitus haastatteli AC Oulun toimitusjohtajaa Juho Meriläistä, Oulun Heinäpään jalkapallohallin rakennusprojektista ja toiminnasta.

Kuvituskuva

Enemmän uusia mahdollisuuksia

”Heinäpään jalkapallohallia rakennuttaa Oulun Jalkapallohalli Oy, jonka omistavat kaksi oululaista urheiluseuraa, AC Oulu ja Oulun Luistinseura. Yhteinen halliprojekti on ollut vireillä jo lähes viiden vuoden ajan ja vihdoin kuluvan vuoden heinäkuussa päästiin iskemään kuokka maahan”, sanoo AC Oulun Oy:n ja Oulun Jalkapallohalli Oy:n toimitusjohtaja Juho Meriläinen. Mahtavaa on yhteistyökumppanina päästä seuraamaan jalkapallohallin rakennusprojektia, joka nousee toimistomme lähelle Oulun Heinäpäähän.

Kuten meitä seuranneet tietävät, on perustus rakennuksen vankka pohja. Sama pätee myös hyvinvointiimme – liikunta on hyvinvointimme vankka perusta ja sitä kannattaa jokaisen vaalia. Juho Meriläinen kertoi akuutista tarpeesta liikuntamahdollisuuksille Oulussa. Sydänasiamme on päästä kasvattamaan liikuntamahdollisuuksia Oulussa ja tukea paikallisten urheilijoiden, harrastajien ja liikunnasta kiinnostuneiden toimintaa. Meriläinen avaa: ”Halli tulee palvelemaan talviharjoitteluolosuhteiden niukkuudesta kärsivää yli 5 000 junioripelaajaa sekä tuhansia harrastepelaajia. Lisäksi hallia pääsevät käyttämään myös erilaiset erityisryhmät sekä esimerkiksi golf-harrastajat.” 

Monipuoliseen liikuntaan mahdollistavalle jalkapallohallille tarvetta on. Huippua onkin kuulla, että tarve on huomattu ja kuultu, ja siihen vastataan. Voimme siis odottaa lisää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sekä menestystarinoita Oulussa.

Kuvituskuva, kuva ei liity tapaukseen. kuva: nord raudoitus oy, 2019.

Tavoitteena joulukuu 2020

Rahoituksesta Meriläinen kertoo: ”Halli rahoitetaan pääasiassa yksityisellä rahalla, mutta tukea ovat antaneet myös Oulun kaupunki sekä Suomen Palloliitto. Hallin kustannusarvio on 1,5 miljoonaa euroa ja kaiken mennessä nappiin, avajaisia päästään viettämään toivottavasti joulukuun alussa.”

Tänä vuonna liikunnan suosio on kasvanut edelleen, mikä on tietenkin mahtava juttu. Kuitenkin liikuntapaikkojen tarve kasvaa suosion mukana entisestään ja tarve uudelle jalkapallohallille on ollut monivuotinen. Joulukuu on tiukka tavoite jalkapallohallin rakentumiselle, mutta varmasti hyvällä yhteistyöllä ja oikeilla rakennusalan ammattilaisilla projekti etenee maaliin tavoiteajassa.

Annamme kaikki tsempit Heinäpään jalkapallohallin suuntaan ja toivomme, että rakennusprojekti etenee suunnitelmien mukaan.

 

Jäikö jokin postaus lukematta?

Tavoitteena onnellinen työntekijä

Nord Raudoitus Oy on ottanut suuren harppauksen kuluneen vuoden aikana ja nykyään Nord työllistää työntekijöitä Suomessa 220 ja Ruotsissa lähes 60. Uusin työntekijämme Sebastian Morenc saapui tämän vuoden alussa Puolasta ensimmäistä kertaan Suomeen töihin. Työt hän...