Etsimme kansainväliseen yritykseemme johdon assistenttia!

Nyt tarjoamme paikan sekä mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä, joka tuottaa raudoitus- ja timpuripalveluita läpi Suomen ja on nyt laajentamassa Ruotsiin.

Edellytämme hakijalta ehdottomasti työkokemusta toimistotyöskentelystä sekä sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa. Odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot, eli eri ohjelmat, Microsoft Office:n ja Googlen toimistotyökalut luonnistuu. Johdon assistentti tulee avustamaan yrityksen ruotsalaisen tytäryhtiön hallinnollisissa tehtävissä ja henkilöstöasioissa, sekä asioimaan Ruotsin viranomaisten kanssa.

Johdon assistentin tehtävänä on myös palkka- ja kirjanpitoaineiston valmistelu kirjanpitoyritykselle.

Hoidat useita työtehtäviä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Sen vuoksi tärkeää on, että siedät muuttuvia tilanteita ja osaat tehdä päätöksiä myös epävarmoissa tilanteissa. Luova ajattelu ja ongelmanratkaisukyky helpottavat työpäivääsi. Olisi hienoa, jos kommunikointi onnistuu edellytettyjen kielin lisäksi muullakin kielillä. Koulutusvaatimuksenamme on vähintään kolmannen asteen tutkinto.

Oikealla asenteella ja kannustavalla työporukalla työ on sujuvaa ja hauskaa. Me tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa työpäivät menevät lentäen ja asiat otetaan rennoin mielin vastaan. Oulun toimistollamme työskentelee kansainvälinen tiimi ja päivittäin kuulet kuuttakin eri kieltä.

Lähetä meille ruotsinkielinen työhakemuksesi palkkatoiveen kera. Arvostaisimme, jos lähetät meille hakemuksesi liitteenä esittelyvideon itsestäsi.

Ilmoitus ja hakukaavake myös Duunitorilla. Voit myös laittaa hakemuksesi osoitteeseen info at nordraudoitus.fi.

Nord Raudoitus Oy on vuonna 2018 perustettu raudoitusfirma, joka on erikoistunut suuriin ja vaativiin kohteisiin. Teemme raudoituksia silta- ja tuulivoimalarakentamisen sekä erilaisen teollisuusrakentamisen tarpeisiin. Toiminta-alueemme on pääasiassa koko Suomi ja toiminta laajenee jatkuvasti myös Ruotsiin. Nord Raudoitus Oy työllistää vakituisesti noin 150 henkilöä.

Vuoden 2020 alussa rekisteröitiin aputoiminimi Nord Timpurit joka on erikoistunut tuulivoimaloiden, siltojen, teollisuuden, parkkihallien ja kerrostalojen rakennushankkeisiin timpuritöiden parissa. Lisäksi Ruotsissa aloittaa toimintansa kesällä 2020 Nord Armering Ab, joka on Nord Raudoituksen tytäryhtiö. Kesäkuussa 2020 rekisteröitiin myös aputoiminimi Nord Wind.