Kerros- ja toimistorakentaminen

Toimistojen, toimitilojen, kerrostalojen, parkkihallien ja sairaaloiden raudoitukset

Nord Raudoitus on raudoituspalveluiden kokenut asiantuntija, joka toteuttaa kerrostalojen, toimitilojen ja muiden suurten rakennusten betoniraudoitukset varmasti ja osaavasti. Hoidamme rakennusprojektisi raudoitustyöt ajallaan ja taatusti oikein.

Perustusten ja kantavien rakenteiden raudoitukset ovat ehdottomasti tärkeä osa esimerkiksi toimisto- tai kerrostalorakentamista ja sen vuoksi raudoitukset on tehtävä huolellisesti alusta loppuun. Raudoitukset tukevat muita elementtejä ja varmistavat, että rakennuksesta tulee kestävä ja turvallinen. Kun betoniraudoitus suunnitellaan ja toteutetaan järkevästi, pystytään kustannustehokkaasti pitämään huoli, että talon rakenteet kestävät tarpeeksi kuormitusta eivätkä ala rapistua ennenaikaisesti.

 

Kerrostalo- ja toimistorakentamiseen sekä muihin suuriin projekteihin

Meiltä saat helposti luotettavan raudoituspalvelun rakennusprojektiisi, olitpa sitten rakentamassa sairaalaa, parkkihallia, kerrostaloa, toimistorakennusta tai toimitilaa. Olemme erikoistuneet suuriin ja vaativiin rakennuskohteisiin, ja meillä on pitkä kokemus erilaisten laajojen projektien raudoitustöistä.

Kokemuksemme avulla pystymme ottamaan raudoitusten suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon juuri sinun rakennusprojektisi erityispiirteet ja takaamaan hyvän lopputuloksen.

Huolelliset ja asiantuntevat raudoitukset

Kaikilla raudoittajillamme on alan koulutus ja vaadittavat lisäkoulutukset, sekä vähintään viiden vuoden kokemus alalta. Osaavan henkilökuntamme ja laadukkaan kaluston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tasaisen ja ensiluokkaisen työnjäljen.

Huomioimme työssämme aina nykyaikaiset rakennus- ja työturvallisuusmääräykset, jotta voimme varmistua työmaan turvallisuudesta ja projektin onnistuneesta lopputuloksesta. Toteutamme raudoitustyöt aina tarkasti, kustannustehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!