Raudoituspalvelut vankalla kokemuksella vaativiin raudoituskohteisiin

Nord Raudoitus Oy tarjoaa vankalla osaamisella raudoituspalvelua moniin erilaisiin raudoitushankkeisiin, erikoistuen erityisesti suuriin ja vaativiin kohteisiin. Raudoituksen on tarkoitus vahvistaa betonirakenteita tehden niistä mahdollisimman lujia ja kantavia. Rauta vahvistaa betonin rakenteen ja lisää sen vetomurtumalujuutta. Sen lisäksi että rauta tuo vaakasuoraa lujuutta, se myös ehkäisee betonin kutistumishalkeilua. Raudoittamiseen käytetään kaikista yleisimmin harjaterästä, kuten meilläkin.

Eli kun betonin lujuus ei yksinään riitä kestävyyteen ja kantavuuteen, betoniraudoituksella tehdään rakenteesta niin luja kuin mitä siltä vaaditaan eri kohteissa. Tässä kohtaa ammattitaito tulee tarpeeseen kun puhutaan haastavista rakennuskohteiden elementtien ja rakenteiden raudoituksesta.

Raudoitukset eri kohteisiin

Olemme kokeneita raudoituspalveluiden tuottajia muun muassa silta- ja tuulivoimalarakentamisen sekä teollisuusrakentamisen tarpeisiin.

Teollisuuden tarpeisiin saa meiltä suuriakin harjateräskokonaisuuksia lujittamaan kantavia rakenteita. Oli kyseessä sitten teollisuusrakennus, laitos tai halli, meiltä saat ammattitaidolla tehdyt raidoitukset elementteihin ja rakenteisiin, niin että ne kestävät luotettavasti suurta kuormitusta. Täältä pääset lukemaan lisää teollisuuden raudoituspalvelusta.

Meillä on myös kokemusta tuulivoimaloiden raudoituksesta. Tuulivoimalat vaativat raudoitukselta erityisosaamista, sillä maastot ja maaperät joihin rakennetaan voivat vaihdella paljon. Nord-raudoituksella on kokemusta monista turbiinitoimittajista. Lue lisää tuulivoimaloiden raudoittamisesta.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös siltojen raudoitus. Toteutamme siltojen raudoitukset laadukkaasti ja turvallisesti, sillä tiedämme hyvin tämän hetken määritykset. Tutustu lisää sillan raudoitukseen.

Olemme kokenut tekijä myös muiden rakennusten raudoituksissa. Kauttamme onnistuvat myös toimistojen, toimitilojen, kerrostalojen, parkkihallien ja sairaaloiden raudoitukset. Lue lisää rakennusraudoituksesta.

Meidän osaaminen

Nord Raudoituksen ammattilaiset varmistavat kestävät ja laadukkaat raudoitukset monenlaisiin kohteisiin, niin teollisuus-, tuulimylly- kuin siltarakentamisenkin tarpeisiin. Jokaiseen projektiin valikoituu osaavien raudoittajien lisäksi myös asiantuntija, joka johtaa töiden etenemistä työmaalla.

Vahvuuteemme kuuluu joustava ja saumaton yhteistyö jokaisessa työvaiheessa muotti- ja betonivalutöiden toteuttajien kanssa. Vuosien varrella meillä on ollut monia haastavia projekteja, sivuillamme voit tutustua refenssiprojekteihimme.

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennusprojekti, joka vaatisi vaativaa raudoitusosaamista? Ota yhteyttä niin katsotaan tarpeisiisi paras ratkaisu. Täältä pääset yhteystietoihin ja yhteydenottolomakkeeseen.

Meidän kauttamme saat myös tilattua laadukkaat harjateräkset, halutussa pituudessa, taivutettuna ja listattuna.