Nord Raudoitus aloitti esteratsastaja Julia Keräsen ja hänen hevosensa Felicia sponsoroinnin lokakuussa 2019.

Julialla on tällä hetkellä kaksi aikuista hevosta ja kesäkuussa 2020 syntynyt varsa Lex.

22-vuotias Julia on harrastanut hevosia koko ikänsä. Esteratsastuksessa kilpailun hän aloitti vuonna 2012. Juuri varsonut tamma on nimeltään April-Ly ja uuden varsan nimeksi tuli Lav Is On, tuttavallisesti Lex. Julian mukaan Lex on jo alle viikon vanhana varsinainen riiviö. Lex näyttää itsenäistyvän todella nopeasti ja sillä on räiskyvä persoona, kertoo Julia lisää.

Myös yhteistyökumppanit ovat suuri osa menestystäni ja urheilua!

Esteratsastaja Julia Keränen

Esteitä Julia Keränen treenaa Felician kanssa. Felicia tuli Julian omistukseen kesällä 2019 ja rodultaan tamma on hollantilainen puoliverinen. Felicia on 9-vuotias ja sillä on kokemusta kansalliselta 135cm tasolta.

Esteratsastaja Julia Keränen, hevosensa Felicityn ja hoitajan Maria Hännisen kanssa
Julia, Felicia ja hoitaja Maria Hänninen
Esteratsastaja Julia Keränen ja tamma Felicia
Kuva Heidi Lammi, kisat Ratsastuskeskus Aino, Järvenpää 2020

Julia kertoo: ”Tavoittelemme tasaista tulosta sekä unelmani on saavuttaa SM-mitali. Esteratsastuksessa on parasta jatkuva kehitys ja se miten tarkkaa sekä kovaa työtä hyvän tuloksen saaminen vaatii. Esteratsastuksessa innostaa eniten tottakai lajikumppanini eli Felicia. Palkitsevinta on huomata, että hevonen on tyytyväinen ja työ tuottaa tulosta. Esteratsastus vaatii huimasti aikaa, työtä, resursseja sekä tiivistä taustajoukkojen tukea. Näin myös yhteistyökumppanit ovat suuri osa menestystäni ja urheilua!”

Nord Raudoitus Oy:ltä saamansa sponsorisumman Julia käyttää pääosin hevosensa ylläpitokuluihin. Lisäksi Julian koko tiimi kantaa yrityksemme logoin painettuja vaatteita ja varusteita.

Saamme seurata Julian ja Felician edistymistä verkkosivustomme blogiartikkeleissa ja erityisesti Nord Raudoituksen Instagrammissa.