"Saan paljon töitä, mutta samalla minulla on aikaa perheelleni"

Nord Raudoitus Oy on ottanut suuren harppauksen kuluneen vuoden aikana ja nykyään Nord työllistää työntekijöitä Suomessa 220 ja Ruotsissa lähes 60. Uusin työntekijämme Sebastian Morenc saapui tämän vuoden alussa Puolasta ensimmäistä kertaan Suomeen töihin. Työt hän aloitti Kemissä raudoittajan tehtävissä.

"Työntekijöitä kohdellaan ihmisinä, eikä työtä tekevinä koneina"

”Hei kaikille, jotka etsivät tietoa tästä yrityksestä. Olen työskennellyt Nord Raudoitus Oy:llä lyhyen aikaa, mutta tarpeeksi kauan suositellakseni tätä työnantajaa muille. Kaikki vaikuttavat luotettavilta ja työntekijöitä kohdellaan ihmisinä, eikä työtä tekevinä koneina. Etsin tätä piirrettä seuraavasta työnantajastani ja löysin sen Nord Raudoitukselta.

Minulla on avoin, rehellinen työsopimus ja allekirjoittaessani työsopimuksen, minulle annettiin palkanmaksuaikataulu koko seuraavalle vuodelle. Palkanmaksu on kahden viikon välein.

Työskentelen ennakkoon ilmoitetun työajan tasoittumisjärjestelmän mukaan ja tarvittaessa tasoittumisjärjestelmää muokataan. Toimistoväki on normaalia väkeä. Tienaan todella hyvin ja minulla on aikaa perheelleni, toisin kuin aikaisemmassa yrityksessä työskennellessäni pääsin käymään kotona vain kahdesti vuodessa.

 

Lisäksi haluaisin kiittää minut rekrytoinutta Patryk Wojcikia. Rekrytointiprosessi oli nopea ja tehokas ja sain selkeän esittelyn yrityksestä ja työskentelyoloista.” 

– Sebastian Morenc, raudoittaja ja timpuri

Tavoitteena onnelliset työntekijät

.,”Tietenkin sydäntä lämmittää tyytyväinen palaute. Se vahvistaa sen, että olemme onnistuneet työsuhdeasioissa. On mahtavaa kuulla, että voimme tarjota työntekijälle turvallisen työyhteisön ja viihtyisät työolosuhteet. Meille tärkeää on molemminpuolinen kunnioitus sekä jousto – ne rakentavat luotettavan työsuhteen. 

Tänä vuonna olemme ottaneet askeleen avoimempaa ja vastuullisempaa yrityskultturia päin julkaisemalla työntekijöille anonyymin Whistleblowing-kanavan, jotka ovat saatavilla yrityksen pääkielillä: suomeksi, englanniksi ja puolaksi.

Emme halua ainoastaan mainita, että tavoitteenamme on onnelliset työntekijät vaan teemme toivenpiteitä, jotta saavutamme tavoitteemme.”

– Essi Pyykkönen, toimistopäällikkö

 

Töihin Nord Raudoitukselle?

Kiinnostuitko työstä Nord Raudoituksella? Jätä hakemus meille Rekry-sivun kautta.

 

Jäikö jokin postaus lukematta?