Tuulivoimalat

Tuulivoimaloiden raudoitukset

Nord Raudoitus tarjoaa luotettavaa raudoituspalvelua tuulivoimalarakentamisen tarpeisiin. Tuulivoimaloiden perustusten tulee olla kestävät ja laadukkaat. Tuulivoimaloita rakennetaan vaihteleviin maastoihin ja niihin kohdistuu käytössä erittäin suuri kuormitus. Haasteellisten maastojen ja vaihtelevan maaperän vuoksi raudoituksen toteuttamiseen on järkevää valita siihen erikoistunut tekijä, joka suorittaa työt luotettavasti ja turvallisesti. Suurissa hankkeissa tuulivoimaloiden perustusten tekemiseen harjaantuneet raudoittajat ovat myös kustannustehokas valinta.

Nord Raudoitus on ollut mukana kymmenissä tuulivoimalahankkeissa mukana perustusten raudoituksia tehden. Olemme kokeneita niin Suomen kuin Ruotsinkin tuulivoimalaperustusten rakentamisessa. Tuulimyllyjen raudoitukset teemme kokemuksen tuomalla varmuudella ja rakennesuunnitelmia täsmällisesti noudattaen. Tuulivoimaloiden perustusten raudoitukset tehdään aina tapauskohtaisesti, turbiinitoimittajista riippuen. Nord Raudoituksella on kokemusta useista turbiinitoimittajista, joita ovat esimerkiksi Nordex, Enercon, Vestas ja Peikko.

Vahvalla ammattitaidolla

Tuulivoimaloiden raudoituksia tehdään monenlaisissa, vaativissakin olosuhteissa. Kokeneet raudoittajamme ovat tottuneita työskentelemään turvallisesti ja vahvalla ammattitaidolla myös haastavissa sääolosuhteissa, vaikeissa maastoissa ja tiukkojen aikataulujen puitteissa. Nord Raudoituksen toimesta tuulivoimaloiden raudoitustyöt toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, huolellisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!